Tuesday, November 3, 2009

Ultraman........


Hari ni ada event VISCOM..tapi ana malas nak turun agak kecewa dengan pengurusan..kesian budak-budak, ana nampak banyak masa dan tenaga yang dihabiskan tapi outcome?? rasanya sangat worst dr yang lepas tapi tak pe hopefully mereka dapat learn something and this is a process of learning.....
dan pihak pengurusan(yang berkenaan) pada ana apa ana boleh kata, kita ni nak mengajar budak pun nama tengah belajar..kita patut guide..bukannya nak merajukla apalah nak tahan n block pengeluaran barang n so on..Nama pun da tertera kat barang tu "Hak Milik Kerajaan" bukannya hak milik kerajaan yang berkenaan..huhuhu
tak pe lah ni macam luahan perasaan la plak..ok untuk dinner nanti harap-harap budak ni keep up good work n bertahan....
ULTRAMAN..hero di hati kanak-kanak dan juga hati ini..sebab ultraman tak banyak cakap tapi die bertindak..menjaga keamanan n ketenteraman..simboliknya..kita merasa tenang dan selamat sbb kita tahu Ultraman ada dcc........sekarang ni ultraman dcc saya lampunya da berkelip-kelip kesian ultraman ana......bertahan ye ultraman.

4 comments:

shygurl said...

aku x mau otromen, aku nak jd resaksa.. resaksa lg kuat dr otomen..
aku nk jd resaksa belalang

~@k1 is @utuMn!~ said...

eit!
'pengurusan' 2 cm taw je..
ahakz!
agknyer cm ne la viscom junior2 ye??
hehehe...

Qirana said...

~@k1 : Hahaha pengurusan tu memang sangat menyusahkan tapi nak wat cam ne..apa boleh kata VISCOM kali ni agak hampeh tapi tak pe lah ...belajar.Dinner nanti pun tatahu bgmana,

shygurl : raksase jahat lol.. otromen sentiasa kat hati

Merahati said...

i wonder who is that ultraman..is it him?