Monday, October 12, 2009

2nd day Training



robot tuk wat game..........rupanya senang je..Ingatkan susah..heheheh tapi pas abis training nanti tatahula bleh buat ke tak...boleh la kot
Dok kat sini kejenya asyik mkn je..Ok makan cukup, thanx 4 my cousin sbb tumpang umah die..Kebajikan makan memang terjaga..Eat and eat...habis spoil diet...hehehe
Smlm buat design nak buat game tu kat Basement parking keta..zombie keje 4 org watak utama tu dan war bermula dari shopping complex sampai basement keta..Ada beginner dia dan ada ending die..Best la game buat sendiri. Ana amik position sbg penggerak dan pengatucerita game tu and levelnya..mana nak letak halangan, backdrop , modelling jalan tempat and sume..Aza amik position hammer tuk link kan coding kan jalan supaya game tu ikut flow. tak pe t leh blaja buat sama-sama.. yang lain amik position wat prop and texture..jap lagi nak present apa yang kita da plan especially conceptnya...

4 comments:

夜 小 猫 ku-CH!ng said...

cam best jer training cik >w<" apa sebenarnya training tu? 3d ke programming??

~@k1 is @utuMn!~ said...

wao~
subjek br ni cm kewl je..
n mcm sgt susah!
heheheh

Qirana said...

ching...kat sini kitaorang belaja buat character and modelling guna Maya 3D untuk prop and plan tuk develop game Left For death (yang ni kitaorg pilih game ni)..Ada programming juga untuk link kan oermainan and story flow and level..konsep je kita kekalkan..setakat ni ada yang kat hospital, jalan, rumah apung, gereja, kubur kalau tak salah yang da dibangunkan company...so kami tambah. Group saya buat kat shopping complex..Ada group buat kat airport..ada yang pilih game Half-Life 2 Death Match juga..

夜 小 猫 ku-CH!ng said...

owh... training ni anjuran sapa?