Sunday, October 4, 2009

ICT'ians wat database last minute.....


Wahhh.....ana , kak zai n kak ifa...sekali tgk macam rajin je..almaklumlah 10hb 10 ni nak present database final project..kitaorg mula-mula guna Access last-last today guna VB...Hohoho.. konon-konon pilih tajuk wat Beauty Centre nak berbeza dr kebiasaan....erhm..oklah..minggu ni we all akan all out..chaiyuk!!!!

Kak Zai, start ar tu wat muka malas die..heheeehh Semangat sikit Rina...Nanti kita nak present depan kelas tu dgn Group A and Group B..dgn Ricky Martin, Diego dan segala arabian yang ada tu..wallaaaaa

Kak Hapipah memang bagus..Sentiasa bersemangat kalu nak dibandingkan dgn 2 orang kami ni..hehehe... Tapi kak hapipah selalu wat muka worried yang menjadikan ana ni sebenarnya tak la worried hal database tu tapi worried sbb pipah worried..heheh rilex pah.. take a deep breath


Wah..ana nampak cam rajin gak...ehehe tapi malasnya.....cepatla berakhir sume bulan ni..Dgan System Analyst lagi..Database lagi..it Policy lagi..nak kene wat link dgn Ricky Martin, Diego, Shuib..heheheheehe
p/s: Chaiyukkkkkkk!!!


2 comments:

shygurl said...

ya la.. aku manjang x dak semangat
yg x elok suma aku
yg elok suma pah
sudah..gugurkan aku ja dr grup tu

Qirana said...

aku pun rasa macam salah pilih groupmate..wakaka
sepatutnya kita berpecah..hang pilih group kak nizah..kak pah gruop kak lin..aku masuk group diego..hehehhe