Sunday, October 4, 2009

Saja tak de keje.......???yake tak de keje??

Rindu kat adik gurl ana... ni gambar masa Raya.. Malam tadi dia kol..Cite fasal shopping die, bola kerajang dia, naik bukit n gunung dia..Exam dia...dan macam-macam..Dia rindu sangat kat kucing ana si Adik..ok nanti along bawa balik adik g pee dee kta buli die ramai-ramai..hehehhe..


Yang ni plak apa eik?? Saja da lama kami bertiga tak amik gambar sama-sama..Last masa kat UPSI..Rindukan kat UPSI...rindu abg otai..kedai itik..eskrem..dan macam-macam lagi kenangan..Actually kitaorg ni tgh banayk keje kat opis tapi sempat lagi melepak-lepak n mem'posing-posing kan diri..Kononnya release la tu..hehhehe..Love u Aza n K.zai..Mcm kak zai selalu cakap..kat JRV ni yang dia paling sayang..Ana and Azah la....me too....

5 comments:

~@k1 is @utuMn!~ said...

rindu sme pensyarah sy~ =D

shygurl said...

kenapa mata aku cm x cukup tdo ja?
nmpk sgt aku buat database sampai x tidoq2

Qirana said...

ya ke rina???
musykil tol..wakakka

Qirana said...

jury..aki da tak de..huhuhuhu
pensyarah JRV memang best-best hehhe

~@k1 is @utuMn!~ said...

hah! cik... aki da xde? mksdnyer??