Sunday, March 8, 2009

~~ Persiapan Awal...

Balik kali ini, ibu memberi tip-tip utama bagi persiapan awal ni. Aiseh, rasanya ana tak ready atau prepare apa-apa pun lagi. Selama ni fikir masih awal lagi, tapi masa ni cepat berlalu rupanya...huhu..

Semalam ada cari-cari kain putih..Jubah putih lebih sesuai dan manis rasanya. Ada yang berkenan di hati, InsyaAllah nak dekat nanti kalau tiada di tempat lain rasanya ana akan beli yang tu sahaja ('aim' da tu..)

Apalagi ya persiapan awal-awal ni..Borang-borang nak isi?.. banyak gak kot tapi bila ntah ana nak uruskan tu semua. Nanti dalam Sale yang ada leh reiki tengok kasut yang sesuai juga...Persiapan tu ringkas tapi semuanya berbalik pada HATI..kena pastikan sentiasa tenang, suci dan bersih..Adeih..huhuhuh

Berdebat-debar pun ada..Menanti saat-saat bahagia rasanya. Takut air mata ni nanti tiba saat tu tak henti mengalir mungkin mengucap syukur.. Cepatla masa berlalu, permudahkanla bagiku Ya Allah...Amin...Engkaulah Yang Maha Mengetahui...

7 comments:

Q said...

semoga segala nya berjalan dengan lancar...
AMIN

Qirana said...

heeh AMIN. mudah-mudahan...

Q said...

cik punya anak2 tau ke...
tgk gaya dorg cam xtau je..

Qirana said...

tau apa?
apa yang kamu tahu?
hehhehe

Q said...
This comment has been removed by a blog administrator.
sopisara said...

Kak fatihin nk kawen ye!!!!!! Tahniah... Jgn sama date dgn sara da lar ye....

Qirana said...

Aiyaaa..belum nak kahwin lagi la..hhehheh