Monday, August 10, 2009

Chicken Mandy Nyum Nyum...



Ni Chicken Mandy di bumi Pilgrim tu

Ni Chicken Mandy di Ampang Walk

Seriusly, ana sangat teringin and mengidam untuk makan makanan di atas ni..Namanya Chicken Mandy..seriussss sedap..

First Time ana makan makanan ni masa menunaikan umrah..Dari perjalanan Madinah ke Mekah kiranya di hentian RnR di sana..kami makan dalam dulang ramai-ramai..huhu sejak tu ana terus jatuh cinta dengan makanan ni..Kat depan Masjidil Haram ada satu shopping complex dan didalamnya ada jual Chicken Mandy tu..tapi masa tu ana tak de team nak makan makanan ni sama-sama. Sebab ibu n ayah tak berapa gemar..(masa tu rindu kat adik-adik kalu diaorg adik leh wat tema melantak makan hohoh)

Ni bila balik Malaysia..budak-budak ni kata ada kat Amapang Walk..dan diaorg pi makan minggu lepas (Really ?? Eiza kata sedap..huhuh jelesnya..nak juga!!) Minggu ni kalu sempat ana nak singgah Ampang la semata-mata Chicken Mandy ni..ehhehe Naz t kita g sama ea..hehheeh



2 comments:

Usmi Syahida said...

nnti kite g makan kat ampang tu k..

:D

Qirana said...

baikkkkkk...tak sabar rasanya..
dan dan bulan posa ni kecur je.
hehheh