Friday, August 7, 2009

Menara HOT ....HUHUH

Selasa petang ana, kak Zaida n Ezani skip meeting petang tu..kami gerak ke Kuala Lumpur jam 4.30..Sepanjang perjalanan macam-macam topik yang dibual kan..terutama tentang presentation esok tu..apa nak bentang pun tatahu..Surat panggil meeting pun dapat lambat..Ana kusyuk juga drive, walaupun penat drive ahad ari tu tak ilang lagi..

Tapi oklah assgmnt IT Policy ana da berjaya siapakan..nasib bek sub topik ana tentang e-biz dan R&D Cluster..asgmnat Advansed SAD ana tengah usaha la ni nak siapkan. groupmate sakit pula..kesian kat die..tak pe ni hari die, nanti akan datang hari ana plak..tapi banyak la keje nya..huhuhu..

Malam ni nak buat Advanced Database..belek2 soklan cam malas nak buat..tapi kene buat juga..esok ada lab test..seb bek ada orang baik hati bagi pinjam laptop..sbb laptop ana guna Vista..SQL, Rational Rose sume tak leh install....Terima Kasih banyak-banyak kat insan yang bagi pinjam laptop tu...sangat bersyukur..nasib baik die tak guna laptop lagi..tapi mungkin ana tukar laptop sekjep dgn die..nak downgrade sayang la plak.huhu..t.q sgt2..^_^

Rabu tu kami gerak dr Puchong perdana ke menara HOT..Oklah presentation ok..walaupun tak diterima 100% kerana katanya kami punya web nampak sophisticated sangat..heheh bagusla ada pro n cons..tak diterima bagus tak yanh nak bsy2 buat banyak keje..heeheh.tapi ada info baru di terima tentang trainning game developer bulan 10 ni kat cyberjaya..Bestnya dengar tak sabar nak g...heehehe tapi kene siapkan awal2 sume keje kat sini..harap2 meting exam pun balan 9 la..huhu chaiyuk ana tgh usaha juga ni siapkan soalan exam final ...

Tengahari tu baik Pee Dee jap..sempat berehat2 melabuhkan badan yang letih ni..bermanja dengan ibu ayah seketika..jam 6 kitaorang gerak pulang semula ke Perlis..Jam 2 baru sampai..Hari ni Jumaat ana Cuti..letih n sakit2 da badan ni..ehheh duduk umah rehat je sepanjang hari..huhuh

Tadi sempat chat dgn ena...erhm, aiseh tak besh tul cerita yang di dengar.tak pe dik..kumbang bukan seekor...sekarang pun focus la dgn study..InsyaAllah akan ada yang terbaik..kalu nak cik abang yang ada kat sini, akak berbesar hati leh adjust kan..tapi dengan die tu macam akak pernah cakap la..kene banyak sabar2..heheehh takut ena tak tahan la plak..hahhahhaha..anyway, chaiyuk...buat asgmnt yang tak leh wat tu..Install je window baru..heheeh

2 comments:

shygurl said...

kalau miting xm aku kena p sorg lg sem ni aku bebai ok, aku bebai nanti

aku ketuk kepala org yg suka bising2 time tgh buat keja tu

i'm still angry okeh

Qirana said...

hahahah...cik din kata die nak buat awai...heheheh